CakeLine Frambuaz Jöle

çilekli-Jöle

CakeLine Frambuaz Jöle

CakeLine Frambuaz Jöle, geniş ürün çeşitliği ve kolay kullanımı ile pasta ustalarımızın eserlerine son dokunuşları vermelerinde ve kullandıkları meyvelerin canlı ve uzun süre tazeliğini korumasında en büyük yardımcılarıdır. Kolay sürülebilmesi pastalara kattığı ilave lezzet ve görünüş ile sunumlarında ustalarımıza destek olmayı amaçlar. Serin ortamda ve güneş ışığından korunarak 18 ay boyunca saklanabilen CakeLine Frambuaz Jöleler ilk günkü lezzeti ve yapısını daima korur.

Kullanım Şekli: Kullanılacak miktarda CakeLine Frambuaz Jöle bir kaba alınarak, sürebilecek kıvama gelinceye kadar karıştırılır, istenildiği takdirde %5-10 arası su eklenebilir. Ürünler üzerine dökülerek fırça ve/veya spatula ile uygulanır.

Koli içi
2
Net Ağırlık
7 Kg