
CakeLine Çilek Jöle
CakeLine Çilek Jöle, geniş ürün çeşitliği ve kolay kullanımı ile pasta ustalarımızın eserlerine son dokunuşları vermelerinde ve kullandıkları meyvelerin canlı ve uzun süre tazeliğini korumasında en büyük yardımcılarıdır. Kolay sürülebilmesi pastalara kattığı ilave lezzet ve görünüş ile sunumlarında ustalarımıza destek olmayı amaçlar. Serin ortamda ve güneş ışığından korunarak 18 ay boyunca saklanabilen CakeLine Çilek Jöleler ilk günkü lezzeti ve yapısını daima korur.
Kullanım Şekli: Kullanılacak miktarda CakeLine Çilek Jöle bir kaba alınarak, sürebilecek kıvama gelinceye kadar karıştırılır, istenildiği takdirde %5-10 arası su eklenebilir. Ürünler üzerine dökülerek fırça ve/veya spatula ile uygulanır.